El sistema nerviós entèric i la Teràpia Neural

El cervell entèric es comunica amb el sistema nerviós central a través del sistema nerviós simpàtic i parasimpàtic en doble sentit.
 
Augmenta en consulta mèdica la demanda per desequilibris digestius o intestinals… males digestions, inflor, gasos, intoleràncies alimentàries, alteracions de la flora intestinal, restrenyiment, diarrea… I també inflamació i dolors musculars, a més a més d’ansietat, esgotament i de vegades depressió.
 
Una de les causes és mantenir, de manera continuada, un estat intern d’estrès i alerta constant davant la incertesa i els reptes de l’entorn, que fa que predomini l’activitat del sistema nerviós simpàtic. En situacions que demanen resposta molt ràpida o que ens bloquegen es crea un desequilibri neurovegetatiu que afecta a tot l’organisme.
 
LA TERÀPIA NEURAL veure www.terapianeural.com ens ofereix una tècnica efectiva, sense efectes secundaris i no agressiva, per accedir i equilibrar el sistema nerviós vegetatiu, retornant l’equilibri simpàtic-parasimpàtic, amb repercussió en tota la xarxa nerviosa de l’organisme, col·laborant a millorar dolors, malestars… i aportant harmonia i benestar.
 
Dra Inés Allones – Holos Salut Íntegra

 

També podeu llegir l’article de «El Nacional.cat», «Què és el sistema nerviós entèric i per què és tan important» de Maria Cardoso