Medicina

Diarrees

L'experiència de Glòria
Vaig estar més de 4 anys amb diarrees no controlades pel digestòleg. Vaig fer tractament de celiaquia, en resum que tot el que tenia nervis i gràcies a Rosa vaig molt millor amb el seu tractament.
​​​​​​​

Glòria

Digestions

L'experiència de Rosalia
He millorat les digestions, inflor de panxa, gasos... en definitiva, la meva qualitat de vida.
​​​​​​​
Rosalia

Problemes de mals de panxa

L'experiència de la Rosa
Trobar Holos va ser una sort, després de molts anys amb problemes de panxa i de no trobar l'arrel del problema a Holos es va poder solucionar amb dieta i medicines naturals.
​​​​​​​
Rosa​​​​​​​​​​​​​​

Solució a una TOS molt molesta

L'experiència de l'Antònia
Vaig arribar a Holos per recomanació d’una amiga. Feia molt de temps que tenia una tos molt molesta que m’emprenyava durant tot el dia i, sobretot, no em deixava descansar a la nit. Després de prendre xarops, pastilles i caramels sense aconseguir cap millora, la meva visita a Holos va ser la solució. Tan bon punt li vaig explicar a la Rosa quins eren els meus símptomes (a més de la tos n’hi havia d’altres), va pensar que el diagnòstic podia ser candidiasis crònica, i després de testar-me, el va confirmar. Seguir el seu tractament va ser la solució a la meva tos i va millorar molt el meu benestar. 
Només puc dir que estic plenament satisfeta amb el resultat i amb el tracte rebut al centre Holos.
​​​​​​​

Antònia

Psicologia

Hipotiroidisme i nutrició

L'experiència de l'Eva
Vaig acudir a la consulta de la Dra. Rosa Figueras per tractar un Hipotiroïdisme diagnosticat fa uns anys. Ella, amb molt bon ull clínic, va diagnosticar una mica més: una candidiasi intestinal que m'havia toxificat tot l'organisme i que, evidentment, estava afectant també a la glàndula tiroide.
No em trobava bé físicament des de feia mesos i desconeixia la causa, perquè no hi havia cap símptoma que s'assemblés a res que jo coneixia. Sí notava que estava excessivament cansada diàriament, que el meu cos s'havia inflat sense haver canviat de dieta i em costava pensar amb claredat.
Quan Rosa em va testar amb Kinesiologia, va confirmar el diagnòstic i em va explicar el que estava passant. Llavors vaig comprendre que tot tenia sentit i vaig poder posar-hi remei amb el tractament que ella em va indicar. Vaig seguir les seves instruccions i en un breu període de temps em vaig recuperar completament. A més em vaig sentir profundament compresa i acompanyada per ella en el procés, donada la seva càlida i eficaç forma de treballar.
També em va donar pautes de nutrició per anar millorant l'hipotiroïdisme alhora que el treball en el pla emocional, a la consulta de Psicologia amb Jordi Mauri, ja que en Holos es treballa de forma multidisciplinar.​​​​​​​


Eva

Emocions, kinesiologia

Emocions, kinesiologia. L'experiència de l'Eva
A la consulta amb Jordi Mauri actualment estic treballant les causes emocionals que van portar a emmalaltir la meva glàndula tiroide.
Fins al moment he trobat relacions causa-efecte en la forma de relacionar-me amb mi mateixa i amb els altres, i estic descobrint els canvis que he de fer al respecte per tornar a l'equilibri, ajudada per la gran professionalitat de Jordi, que a més de Psicòleg és Kinesiòleg . La seva gran destresa i el profund coneixement que té a les dues disciplines em faciliten enormement l'avanç en la teràpia.
A més, la seva forma de treballar m'ajuda a organitzar millor el meu pensament i establir prioritats clares en els objectius de treball, i així puc anar aconseguint els objectius que em marco a un ritme que puc assumir, de forma còmoda i sentint-me acompanyada per ell en aquest procés.

Eva

Acupuntura

Ansietat i estrés

L'experiència de la Marta
Quan vaig arribar a la consulta de psicologia del Jordi Mauri tenia molta ansietat i em costava molt concentrar-me en feines del dia a dia. Va ser un gran alleujament veure que a la consulta, el Jordi va anar posant ordre a les meves preocupacions. Les sessions no consistien només a parlar amb el terapeuta. Amb el mètode de la kinesiologia especialitzada es va eliminar l’estrès que jo sentia en diverses situacions en les que em quedava paralitzada. Conèixer la kinesiologia va ser un abans i un després perquè vaig entendre que l’estrès i l’ansietat es podien eliminar definitivament. També vaig aprendre a desidentificar-me de les emocions i patrons negatius, a mirar-me’ls des de fora i així poder estar més a prop de solucionar-los. A les sessions, el Jordi em va explicar conceptes i exercicis de PNL, constel·lacions familiars, enneagrama, meditació, que em van ser molt útils i que encara utilitzo. Ara, quan travesso un moment difícil, de vegades encara em sento ansiosa però de seguida recorro a allò que vaig aprendre a l’Holos i ho poso en pràctica. Anar a la consulta de psicoteràpia individual va ser una inversió que ha fet que visqui una vida mes plena i més tranquil·la. ​​​​​​​

Marta

Acupuntura i fertilitat/infertilitat - Reproducció Assistida

L'experiència de la Marta
Vaig anar a Holos perquè m'havien parlat de Maica Casaus que hi fa acupuntura.

La passada tardor vaig decidir emprendre l'aventura de ser mare i per fer-ho havia d'iniciar un tractament de reproducció assistida. Em van recomanar els serveis de Maica com a teràpia alternativa a tot el procés de fertilitat. Em vam recomanar a Maica perquè feia aquests tractaments i havia ajudant a forces dones en el mateix cas que el meu i havia tingut força èxit. Així va ser com vaig arribar a Holos. 

El tractament que vam iniciar va ser de "xoc" perquè no teníem massa temps...però va ser amb èxit. Maica em va veure bastant sovint durant aquell mes i mig i també em va recomanar fer una mica de dieta que ajudés a augmentar la fertilitat. Al febrer em vaig quedar embarassada i el passat 17 de novembre va néixer la meva filla, l'O. Amb l acupuntura va començar l'aventura...per concebre-la i també per estar oberta, receptiva i preparada pel que hagués de vindre. Aquelles sessions i aquell temps el recordo com estones on prenia plena consciència del meu ésser, dels meus anhels i de la meva força per assolir-los i emprendre'ls . Gràcies Maica

Pel que fa a Holos com a centre em van facilitar tot el que jo els demenava... Em van fer cabre dintre l'agenda de Maica que sovint està apretada, em van donar informació de tot i el tracte va ser cordial i molt respectuós.

La seva ubicació fa que sigui fàcil accedir-hi. Les instal·lacions són agradables i acollidores. Jo sols hi vaig fer l'acupuntura però rebo informació periòdica de les activitats que fan i és un bon ventall. Amb tot això vull dir que Holos com a centre de teràpies alternatives és seriós, respectuós i d'una gran professionalitat.​​​​​​​

Digestions pesades, mals d'esquena i nervis

L'experiència de la Montse
Jo fa varis anys que vaig a acupuntura amb la Maica. M'ha anat molt bé per resoldre el meu problema de digestions pesades i mal d'estòmac, mal d'esquena i sistema nerviós, però també per quan tinc algun problema o estic trista.  

Les agulles són superfines i no fan cap mal. Ho recomano a tothom.  ​​​​​​​


Montse M. B.

Nutrició

Dolors Menstruals, dieta i eczèmes.

L'experiència de l'Helena
Maica és una terapèuta excel.lent, combina la seva especialització tècnica en Medicina Tradicional Xinesa i aupuntura amb un tracte humà, càlid i accessible, fent la seva visita una experiància sanadora que recomano de tot cor. Gràcies al seu tractament d'acupuntura, els meus dolors mentruals han disminuit moltíssim, fins al punt que ara no prenc cap medicació pel dolor.

Gràcies als seus consells dietètics he aconseguit aprimar-me, depurar l'organisme i neutralitzar uns èczemes crònics (amb picors extremes) quan ja gairebé havia llançat la tovallola. Els tràctaments de medicina xinesa de Maica m'han ajudat a millorar la meva salut quan ningú em donava respostes i crec que pot ajudar a tothom. ​​​​​​​

Helena

MONOGRÀFICS

Menjar bé per viure bé

Hem aconseguit canviar i sentir-nos millor
"T'escrivim per dir-te que després de gairebé 1 any d'iniciar la dieta que ens vas indicar i 9 mesos d'haver-la acabat, vam seguir amb el mateix pes assolit, és a dir ... sortíem de 70 i 90 kg. respectivament i ens vam quedar amb 60 i 80 kg.
Hem canviat els nostres hàbits d'alimentació i ara la verdura, la fruita i els lactis són la base de la dieta amb incorporació de carns, peixos, pasta, ... però en bastant menor mesura que l'anterior.
​​​​​​​
Volíem que sabessis que gràcies a la teva ajuda hem aconseguit canviar i sentir-nos clarament millor. Encara que molts amics ens diuen que estàvem més "guapos" abans !!! creiem que alguns per enveja !!!!
Bé. No et cansem més. Una abraçada i segueix ajudant a les persones.
Una abraçada "

Fernando

Higiene intestinal

L'experiència de la Carme
L'experiència de l'higiene intestinal va ser fantàstica. Va estar molt ben dirigit i ens vam sentir molt cuidats. Va ser un matí relaxant dedicat al propi cos. Els dies posteriors he obtingut molt bons resultats. L'asma ha desaparegut i la meva pell té molt bons aspecte. Així que ho recomano molt. Gràcies al grup i al centre!

Carme

Higiene intestinal

L'experiència de l'Ana
La realització del taller d'Higine Intestinal, ha sigut una experiència molt gratificant, enriquidora i purificadora. M'ha resultat un procès molt alliberador en tots els àmbits: físic, mental i emocional. És un treball individual acompanyat per l'equip Holos on vas al teu ritme escoltant al cos, sempre des del respecte, serenor i dolçor que el procés aporta. El cos físic no pateix perquè segueix el seu transcurs natural.

També m'ha fet prendre consciència de la importància de nutrir les nostres cel·lules per gaudir d'un estat saludable i de com l'estrès ens emmalalteix, consciència d'aprendre a "soltar", a "deixar anar", "alliberar-se de" per a crear espai i poder omplir-se d'altres coses noves i continuar fluint.

Moltes gràcies a tot l'equip per la seva saviesa i acompanyament.
​​​​​​​
Ana

Curs de nutrició "Tria bé el que menges"


L'experiència d'alguns alumnes
"Ha estat un curs molt ben donat, amb molta informació, fàcil d'entendre i de posar en pràctica."

"Ha estat un curs realment molt útil, fàcil d'assimilar, i estic molt agraïda amb els canvis que he pogut aplicar des del primer dia. Àmpliament recomanable per no dir, imprescindible per tothom"

"Un curs molt enriquidor, molt interessant. La formadora demostra amb escreix els seus coneixements de forma didàctica i entenedora. Moltes gràcies! Espero la segona part"

"Ha estat un curs molt complert. He après a equilibrar la meva dieta i la de la meva família. Lola, un encant de veritat, que en realitzis molts més"

Educació emocional integrativa per a nens de 8 a 14 anys

Enneagrama

L'experiència de Joan Anton
M'ha ajudat molt a aprofundir en el coneixement de mi mateix i m'ha donat eines de coneixement i comunicació amb les altres persones.
És una bona manera de crèixer i fer crèixer com a persones.

Joan Anton

Enneagrama

L'experiència de la Belen
Un major coneixement personal, una eina molt útil per a mí i el tracte amb la gent. Vull saber més sobre Enneagrama. Compartir experiències amb els altres. Dono les gràcies a Mireia i Ramon per la seva bona tasca, dedicació i afecte amb tot el grup. Moltes gràcies !!!
​​​​​​​
Belen

L'experiència del Jose Maria i l'Ana

L' experiència d'uns pares amb la seva filla
La nostra filla, que ha complert recentment 11 anys, ha assistit a l'espai de creativitat educativa durant dos cursos. Cursarà enguany 6è de primària en un CEIP públic, al municipi dels Pallaresos.

Al llarg d'aquests 2 cursos, ens hem fixat que ella ha millorat en certs aspectes.

El principal i més palpable, és que abans no acceptava de cap manera crítiques quan crèiem que no actuava bé . S'enfadava i es tancava en banda. Ara ja  no és tan sensible en aquest aspecte. Hem notat que les accepta molt millor, i intenta entendre com ha de millorar i el motiu. Això també passa a nivell de la seva relació amb altres nens i nenes del cole, creiem que ha millorat la seva actitud d'intentar comprendre els altres. 

També destacar que expressa  més i millor les seves emocions. Ens  explica el què li passa i què sent. Aquesta obertura i el no tèmer que sigui jutjada per nosaltres, fa que al llarg d'aquest temps, d'aquests dos cursos, s'hagi sincerat  poc a poc amb nosaltres.

Creiem que ella s'ha fet més conscient de com es troba en cada moment i intenta saber perquè, és a dir, creiem que ha anat descobrint l'autoconeixement o l'autoanàlisi , o com se li vulgui dir..., i ens ajuda a nosaltres en aquest aspecte. Ella és capaç tant de dir  en un moment donat el que pensa o el que sent, com et fa donar compte a tu com estàs actuant o el que estàs dient si l'afecta directament a ella.

Hem notat que, sense preguntar-li, ella ens explica situacions del cole, què ha fet algun company de classe, o què li ha dit el professor a ella... En això hem notat que comparteix més les experiències escolars. Ella abans no explicava res del cole, el seu comportament a classe el coneixiem a través del seguiment amb el tutor.

Tant a  les reunions de pares de l'espai, com  a través dels informes trimestrals (individuals i de grup) hem estat conscients, com a pares, de l'evolució de la Núria i hem après a través dels suggeriments i explicacions del Carles com encarar la seva educació i totes les influències  que té i que son inevitables avui en dia...  Les reunions sempre contenen pràctiques que ells fan a les sessions, de manera que vius en pròpia carn part del que ells practiquen a les sessions.

Els exercicis de relaxació que practicava a les sessions li agradaven molt, també la roda d'emocions... també ho hem practicat a casa. Aquests i altres exercicis que ha ens anat passant el Carles són un material que val la pena de conservar.

Recomanariem l'espai de Creativitat educativa perquè creiem que es un espai fora de l'àmbit escolar on es  troba amb altres nens de la seva franja d'edat, més grans i més petits, d'altres escoles. Això per començar, creiem que ajuda a anar descobrint altres realitats... Per altra part el nombre del grup és ideal, tan per ells com per el qui du les sessions. Ella s'hi ha trobat sempre molt còmode.

Creiem que l'espai de Creativitat educativa ens ha anat també bé a nosaltres, com a pares, per tal d'enfocar millor l'educació de la nostra filla i aprendre eines per gestionar-la.
​​​​​​​
José María y Anna

Yoga

L'experiència d'una mare

En la meva filla vaig observar canvis a nivell comunicatiu tant a l'escola com a casa; està més oberta a explicar el que sent. També ha estat satisfactòria l'amistat que té amb els seus companys i l'educador en Holos.
Respecte a explicar el que li passa, en moments si ha estat més oberta quan alguna cosa no li agrada o li fa mal. Si que ha explicat situacions on ella busca la forma de posar-li solució.
Com a mare jo em sento agraïda per la feina que fa el Carlos amb la meva filla i amb mi. Amb ganes de començar el nou curs i seguir aprenent i evolucionant.
Recomano anar a Holos per moltes raons que totes condueixen a prendre consciència de nosaltres com a pares i ells com a fills, aprendre a entendre la meva filla és essencial per a mi i al tenir jo les meves coses també gràcies a l'ajuda de Carles hem trobat suport i comprensió, bons consells, exercicis i sobretot sentir que la meva filla estima sense prejudicis, tot i el ritme social en què vivim. Aquí a Holos és una cosa que veig molt present i genial i és que no es jutja a ningú al contrari, ja només per això és una activitat satisfactòria.

Cursos i formacions

L'opinió de Lorraine
​​​​​​​

A través del ioga he descobert una part de mi que mantenia amagada, tant a nivell emocional com físic, si hagués de definir-lo en tres paraules seria: paciència, comprensió i amor. Gran part d'aquest descobriment l'hi dec al Centre Holos, els meus mestres i els meus companys de ioga, que m'acompanyen a conèixer aquesta pràctica i em fan sentir com a casa.

Lorraine

Mindfulness MBSR

Pel que fa a la meva valoració sobre el curs de Mindfulness, de l'1 al 10 ... un 10

Els motius són reals i evidents, t'explico una mica.

Quan vaig començar el curs, no sortia a caminar i tot amb prescripció mèdica, per enfortir el cor (a causa d'una angina de pit). Em va costar pujar fins tu escala del primer dia, vaig arribar el primer, recordes?

Tenia molts mals (24 hores i sense poder prendre medicines) al genoll dret per trencament de menisc al 2014, havien tornat els dolors a l'octubre de 2016, i després d'anar a diversos fisios i traumatòlegs, la solució seria operar una altra vegada.

Amb el del cor estic de baixa des de maig de 2017 i vaig haver de tancar l'empresa de serralleria, perquè no puc fer esforços, pot ser per llarg. Entre una cosa i una altra estava ficat en una depressió i ajuda psicològica.

Havia perdut la il·lusió i les ganes de viure, el dolor em tenia esgotat, al meu que no coneixia això.

He arribat ha tenir fins a 5 negocis, quan estava entre els 30 i 40 anys; sempre m'he sabut buscar la vida, no per fer-me ric, sinó perquè m'agrada estar aprenent sempre, això em dóna vida i energia.

A les tres setmanes de començar Mindfulness (fent 1 o 2 sessions diàries) desapareixen els dolors forts que no em deixaven caminar, el problema segueix per operar, però ara camí 2 hores cada dia sense dolors.

Recupero la il·lusió i ganes de viure, de començar a buscar una feina que pugui realitzar segons les meves limitacions físiques, un cop em donin l'alta.

Una altra mostra evident és que l'última poesia la vaig escriure fa molts mesos, només puc fer-ho quan estic inspirat ... i Eduard tu has aconseguit que em arribés quan vas demanar un poema.

Per això estic molt agraït a les eines que ens has aportat i com ho fas. Els àudios són molt bons, els ús en cada sessió, m'ajuden a concentrar-me millor.
L'és un bon suport, per seguir el full de ruta, i en estar en castellà, m'ajuda més.
Les pràctiques cada dimarts, necessàries i importants, per a qui no sabem, ni meditar ni ioga.
Em costa parlar en públic, però fas que sigui més fàcil amb la teva ajuda.
I la cirereta ... el regal el dia de La Bartra ... per emmarcar, sense paraules, em quedaria curt.

Desitjo que et vagi tot molt bé i segueixis ensenyant els teus coneixements.
Un plaer haver-te conegut, si tot va bé, desig ens veiem en altres pràctiques.

GRÀCIES PER TOT.
Salut, pau i energia per a tothom.

J. M.

Escola de Kinesiologia

L'opinió d' Eva
A Holos he continuat els meus estudis de Kinesiologia realitzant diversos cursos: Formats del Cervell, Vies Neuroemocionals 1 i 2, Hologrames de Chakras Majors i Menors. I en breu faré Neuroemocionals 3.
En tots ells he adquirit uns coneixements que he pogut incloure en la meva pràctica professional des del primer moment, ja que en acabar cada un dels cursos tenia assimilats tots els aprenentatges per a poder-los utilitzar.
Holos reuneix tots els factors d'una bona escola de Kinesiologia: la claredat, la senzillesa i l'ordre d'explicació dels continguts en les classes teòriques, així com la importància i el temps adequat que es dóna als exercicis pràctics de tots els alumnes, guiant el procés d'aprenentatge de cada un i respectant el ritme d'aprenentatge del grup.


Eva

Escola d'estiu

Poder personal en acció
A l'agost de 2015 vaig realitzar el curs "Poder Personal en Acció", a l'Escola d'Estiu de Holos.
Va ser un cap de setmana de grans descobriments personals, en què a més vaig poder gaudir compartint l'experiència amb un grup de companys fantàstics, i guiats per la gran professionalitat i presència humana de Rosa Figueras i Jordi Mauri. Ells ens van ensenyar conceptes i tècniques que podem utilitzar com a eines per relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb els altres d'una forma més conscient i gratificant.
Un any després rellegeixo els apunts del curs i segueixo descobrint noves perspectives de tot el que ells ens van ensenyar, per continuar posant-ho en pràctica cada dia, tant en l'àmbit personal com en el professional.
Vaig gaudir de totes les dinàmiques que vam fer amb els companys, ja que és un curs de creixement personal eminentment pràctic, amb exercicis que et permeten posar en marxa els teus recursos personals. Recordo amb especial satisfacció la classe de ioga a la platja a primera hora del matí, seguida d'un bany refrescant al mar de tot el grup.
Tot això en l'ambient acollidor de convivència que la Rosa i Jordi ens van propiciar, en un clima de respecte i confiança mutus. Això fa possible que les persones ens sentim a gust, trobant-nos en un ambient òptim per poder expressar-nos i gaudir aprenent.

CURS PROTAGONITZA LA TEVA VIDA

Ha estat un curs molt complet. He pogut trobar-hi espais de silenci i d'altres d'exercicis compartits per enfortir la capacitat de matenir-me en el meu centre.
També m'ha servit com a recordatori de pràctiques vitals que de vegades oblidem i que són essencials per a la bona salut mental i física. 
La confiança, l'acollida i la facilitat que transmeten la Rosa i el Jordi et fa sentir còmoda, estimada i relaxada. 
M'emporto també noves tècniques i un bon record que pot fer que repeteixi algun altre any.

CURS ÈXIT EN LES RELACIONS

A banda de passar un cap de setmana inoblidable, ple d'amor, i conèixer i compartir amb persones molt especials, va ser la guinda del pastís en el treball de millorar la relació amb mi mateixa. Gràcies Rosa i Jordi, per obrir-nos la porta de casa vostra, per compartir amb nosaltres i fer possible aquesta experiència de creixement.

Empodera't

Portava força temps frustrada en el tema laboral, no em trobava bé, sentia que tenia capacitats però no sabia cap a on dirigir-les. Realment m'havia rendit i gairebé acceptat que havia de conformar-me encara que no sentir-me satisfeta, però cada dia que passava estava més trist i amargada. Crec que les casualitats no existeixen, i en el moment més inesperat i de la manera més fortuïta vaig sentir aquestes paraules que em van portar a fer el curs "acceptar i viure bé que no ets una fracassada per no aconseguir els teus objectius.
Aquest va ser el meu únic fi en fer el curs, i m'ha servit. He canviat de feina i la meva manera d'enfocar, i estic bastant satisfeta. Encara em queda feina per fer, però l'important és que no he tirat la tovallola, segueixo intentant aconseguir el que vull, però la meva conducta ha canviat, no ho faig des de la necessitat de demostrar, sinó perquè m'encanta el que faig, i em sento bé. Què més puc demanar? Aquesta ha estat la meva experiència i volia compartir-la i agrair el haver-la viscut.

Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR