PSICOLOGIA INFANTIL I FAMILIAR

Centre de Salut Holos

A càrrec de


Sovint, fer de pare o mare és una de les tasques més difícils. Els fills ens treuen el millor de nosaltres mateixos però també el pitjor. Tots intentem fer-ho de la millor manera possible i invertir totes les nostres energies. A vegades, però, no és suficient i necessitem un professional que ens ajudi a resoldre dubtes, angoixes, i trobar solucions: una recepta feta exclusivament per al nostre nen i per al nostre tipus de família.

Dirigit a

•    Ajudar al fill, família i escola.
T’oferim un espai terapèutic per al teu fill i per a la teva família, on trobaràs l’ajuda que busques com a pare o mare i desvetllarem l’originalitat del teu fill. Al llarg del seu procés de desenvolupament, el nen es mou dins del context familiar, però també en el context escolar i del seu grup d’iguals (els amics i els companys). I aquestes relacions poden generar sofriment, problemes de comunicació i angoixes que haurà de superar i aprendre a afrontar. 

•    Dificultats específiques
Altres vegades, les dificultats sorgeixen com a conseqüència de determinats trastorns, síndromes o malalties TEA (trastorn espectro autista), TDA-H (trastorn dèficit d’atenció amb hiperactivitat), TCA 
(trastorn comportament alimentari), Síndrome de Down, sordesa, diabetis ... i cal treballar amb instruments i eines que possibilitin la seva felicitat, la seva autonomia i la seva capacitat d’integració en els contextos on es mou i on haurà de moure’s en el futur. 

•    En la adolescència.
Acostumen a presentar situacions noves. És el moment en el que els nostres fills construeixen la seva identitat. Ells busquen i investiguen, ens jutgen i ens posen a prova. I tots junts, pares i fills, ens podem sentir envaïts per la inseguretat, els dubtes i la sensació de que les coses no funcionen, que ho hem fet malament i que estem en un carrer sense sortida. És una oportunitat per a conèixer millor i per a aprendre a respectar la idiosincràsia dels nostres fills. 

CAMÍ RECASENS

La psicòloga Camí Recasens és experta en Psicologia infantil i Teràpia familiar Sistèmica i des de fa anys, ajuda i acompanya amb èxit als nens i a les seves famílies a gestionar i resoldre els seus possibles conflictes o problemes.

Beneficis

A través de successives sessions i assessorament professional, es realitzen nous aprenentatges, s’apliquen noves dinàmiques, adaptades a cada família i situació, a nivell personal i familiar que faciliten la resolució dels conflictes i obren un nou ventall de possibilitats a nivell de comunicació, relació i benestar.  

Testimonis dels nostres pacients de psicologia

Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR