PSICOLOGIA INDIVIDUAL

Centre de Salut Holos

Psicoteràpia és el procés de fer créixer algo nou (Rollo May). La sessió terapèutica constitueix una situació creadora fruit d’una trobada profunda intrapersonal i interpersonal amb l’ajuda d’una bona relació terapèutica i d’uns procediments adequats.


T'acompanyem en el teu descubriment, ajudant-te a integrar les teves diferents parts. Reconèixer els teus punts forts, assolir objectius i estar en contacte amb tu mateix.

Jordi Mauri

Testimonis dels nostres pacients de psicologia

Dirigit a

Persones que es troben: 

• Estats emocionals alterats, conflictes interns i de relació. Depressions, obsessions, ansietat, problemes de conductes, alteracions de l’humor,...
• Acompanyament en moments de canvi: Personal, existencial, laboral, pèrdues, ...
• Gestió de l’estrès personal i professional. 
• Coaching: Motivació, gestió emocional i realització de nous objectius. 
​​​​​​​

Oferim mitjans per una nova comprensió d’un mateix i dels demés. Les diverses disciplines terapèutiques que utilitzem actuen sobre diferents àmbits: físic, emocional, energètic, mental i relacional. Les tècniques més freqüents que utilitzem són: La kinesiologia PNA (Psiconeurologia aplicada, la psicologia humanista constructivista, la programació neurolingüística (PNL), Constel·lacions familiars, teràpia Gestalt, Coaching wingwave. 


Ansietat i estrés. L' experiència de Marta

Quan vaig arribar a la consulta de psicologia del Jordi Mauri tenia molta ansietat i em costava molt concentrar-me en feines del dia a dia. Va ser un gran alleujament veure que a la consulta, el Jordi va anar posant ordre a les meves preocupacions. Les sessions no consistien només a parlar amb el terapeuta.

Amb el mètode de la kinesiologia especialitzada es va eliminar l’estrès que jo sentia en diverses situacions en les que em quedava paralitzada. Conèixer la kinesiologia va ser un abans i un després perquè vaig entendre que l’estrès i l’ansietat es podien eliminar definitivament. També vaig aprendre a desidentificar-me de les emocions i patrons negatius, a mirar-me’ls des de fora i així poder estar més a prop de solucionar-los. A les sessions, el Jordi em va explicar conceptes i exercicis de PNL, constel·lacions familiars, enneagrama, meditació, que em van ser molt útils i que encara utilitzo.

Ara, quan travesso un moment difícil, de vegades encara em sento ansiosa però de seguida recorro a allò que vaig aprendre a l’Holos i ho poso en pràctica. Anar a la consulta de psicoteràpia individual va ser una inversió que ha fet que visqui una vida mes plena i més tranquil·la. ​​​​​​​

Marta

Emocions, kinesiologia. L' experiència de Eva

A la consulta amb Jordi Mauri actualment estic treballant les causes emocionals que van portar a emmalaltir la meva glàndula tiroide.

Fins al moment he trobat relacions causa-efecte en la forma de relacionar-me amb mi mateixa i amb els altres, i estic descobrint els canvis que he de fer al respecte per tornar a l'equilibri, ajudada per la gran professionalitat de Jordi, que a més de Psicòleg és Kinesiòleg . La seva gran destresa i el profund coneixement que té a les dues disciplines em faciliten enormement l'avanç en la teràpia.

A més, la seva forma de treballar m'ajuda a organitzar millor el meu pensament i establir prioritats clares en els objectius de treball, i així puc anar aconseguint els objectius que em marco a un ritme que puc assumir, de forma còmoda i sentint-me acompanyada per ell en aquest procés.
​​​​​​​

Eva

Beneficis

El resultat és: 

Eliminació de la simptomatologia fruit de la dificultat o limitació. 

Major fortalesa i equilibri personal en els aspectes mental, emocional, relacional i de comportament. Una nova actitud que genera major capacitat de elecció, salut i benestar. 

Un desenvolupament personal de les capacitats creatives i existencials.

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR