PSICOLOGIA DE PARELLA

Centre de Salut Holos


L'adult sol·licita ajuda psicològica per alleujar el seu malestar actual, sovint vinculat a les ferides del seu nen intern.

Cristina Esteve

Testimonis dels nostres pacients de psicologia

Dirigit a

En la relació de parella pot haver-hi crisis o mals moments. Quan sorgeixen aquests i no s’aconsegueix solucionar-los, arriba un moment en que es pot deteriorar la relació. Quan això es dona, és el moment de plantejar-se que un professional ens pugui ajudar. 

Dificultats en la comunicació, desacords, discussions inútils i destructives que no arriben a cap solució, problemes sexuals, afectius, falta d’acceptació de les peculiaritats de l’altre, insatisfacció, gelosia, infidelitats, conflictes en l’educació dels fills, la gestió de les dificultats econòmiques.Beneficis

Enfortir l’autoconeixement de cada membre de la parella, millorar la comunicació, els acords i els vincles afectius entre els membres de la parella. Facilitar l’avanç harmònic cap als objectius compartits. Tornar a gaudir de la relació de parella.

La teràpia convida a que cada un modifiqui les seves comprensions i comportaments.

El seguiment i recolzament d’aquests canvis, es realitza en sessions individuals i posteriorment en sessions conjuntes, on es comparteixes i s’assenten els progressos en la relació.

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR