CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Centre de Salut Holos


Aquest és el primer camí cap a la felicitat: mantenir la connexió amb les nostres arrels, estendre'ns i ser feliços des d'allà. La gran felicitat està d'acord amb la vida.

Bert Helinger

Bert Hellinger fa una gran aportació al explicar-nos com l'Amor creix i floreix en la família dins d'un ordre. Cada membre de la família o del sistema té un lloc de dignitat i respecte.

Les constel·lacions familiars posen en evidència la profunda connexió de cada persona amb el seu sistema familiar on existeixen profunds vincles d'amor i lleialtat. Si un membre del sistema deixa assumptes sense "resoldre", és probable que algú de la propera generació, intenti resoldre de manera totalment inconscient.

En aquest treball es manifesten les forces conflictives que actuen en el sistema. La presa de consciència de les dinàmiques i implicacions, porta a comprendre els "Ordres de l'amor" i a generar solucions que aporten pau i benestar als membres de la família.


Dirigit a

A les persones que vulguin treballar assumptes problemàtics de la seva vida, ja sigui de naturalesa relacional i familiar (parella, pares-fills, germans, etc.) o bé malalties, perdudes i dols, comportaments difícils, guions i pautes repetitives.

Interessa també a persones que es dediquen a professions d'ajuda. Terapeutes, psicòlegs, metges, educadors, assistents socials ...

Per últim interessa a tota persona amb afany d'augmentar la comprensió de si mateixa i de les seves relacions vitals.
Les persones que fan la seva constel·lació, es trien durant el taller entre les que ho demanen.


Beneficis

La participació en un taller, bé fent el mateix treball, bé fent de representant, no ens deixa indiferents, sinó que impregna amb nova força la nostra vida i ens permet fer noves eleccions.

La persona obté una imatge nova i sanadora del seu sistema familiar, en què cadascú ocupa el lloc que li correspon, ja sigui en la seva família, al seu entorn, en les relacions.

El professional que condueix el taller ha de tenir una preparació adequada per conduir d'una manera respectuosa i clarificadora tot el procés.


A càrrec de


Testimonis dels nostres pacients de psicologia


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR