OSTEOPATIA INFANTIL

Centre de Salut Holos


L'Osteopatia infantil ajuda, des de l'inici de la vida, a superar diferents problemes i a  expressar la salut i el creixement del nadó de manera  harmònica.


En la infància el camp d'aportació que té l'osteopatia actualment és molt ampli. Des del moment del naixement el tractament pot armonitzar les possibles tensions provocades durant el part.

Està indicada en casos de plagiocefàlia, torticolis congènita, problemes en la lactància i còlics. A mesura que el nadó creix pren especial importància la revisió de com va assolint la seva maduresa psicomotriu. Es recomana revisar el volteig, el gateig fins que camini de forma autònoma.

En els primers anys de vida, l'osteopatia també pot ajudar en problemes de son, afectacions respiratòries, problemes digestius i d'aprenentatge.​​​​​​​

​​​​​​​Molt recomanable el seguiment en l'embaràs i postpart, per reforçar un vincle sa de la mare i el nadó.

L'osteopatia és una ciència i un art fonamentada en l’anatomia, la fisiologia i en coneixements científics en constant evolució, amb l’objectiu de millorar el moviment, la funcionalitat i la relació de les diferents estructures del cos humà. És una teràpia totalment Manual que afavoreix les circulacions del cos, estimulant la capacitat que té l’organisme d’autoregular-se (Homeostasis).

L’osteopata veu al pacient com un tot, cos-emocions-ment i esperit, i ajudem a potenciar aquesta capacitat d'autoregulació mitjançant l'abordatge de diferents teixits del cos. 
​​​​​​​Parlem de teixits i no només d’ossos, lligaments, músculs i tendons.

Utilitzem diferents tècniques que s’adapten al moment i la necessitat de cada persona. Poden ser tècniques estructurals, d’energia muscular, reflexes viscerals, o fluídiques. Totes són tècniques segures.

Dirigit a

Nadons i nens en les diferents etapes del seu desenvolupament. 

​​​​​​​La millora dependrà del trastorn i del temps que fa que es pateix. Cada nadó és diferent i únic. 

Beneficis

Procurar una bona vitalitat en la infància ens garanteix una bona guia de creixement. L'expressió de tot el potencial de salut en cada edat aporta capacitat d'adaptació, expansió i més harmonia entre les diferents estructures corporals. 

Per altra banda, hi ha nadons que poden presentar alteracions cranials i signes d’irritació del sistema nerviós. L'osteòpata reequilibra aquestes alteracions facilitant el creixement harmònic.

Està indicat fer un reconeixement osteopàtic després del part. 

Motius habituals de consulta:

- Cefalo hematomes. 

- Còlics, vòmits. 

- Trastorn del son, irritabilitat. 

- Asimetries cranials, Plagiocefàlia.

- Problemes amb la lactància.

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR