OSTEOPATIA EMBARÀS

Centre de Salut Holos


Les tècniques utilitzades són suaus i estan totalment pensades per a que es vagin adaptant a l'evolució de l'embaràs.

Alise Martin

Durant l'embaràs, la dona viu modificacions fisiològiques (com ara hormonals) i mecàniques (com l'augment de pes de l'úter). Aquestes transformacions poden acompanyar de trastorns funcionals o incrementar la intensitat de certes molèsties que ja eren presents abans de l'embaràs.

L'osteopatia, de forma complementària al seguiment mèdic, et pot acompanyar durant tota la gestació i després d'ella per ajudar-te, a tu facilitant-te la recuperació del benestar i al teu nadó en la seva adaptació a aquesta nova etapa.

A càrrec de


Beneficis

Es millora la mobilitat de les estructures, els òrgans i les articulacions. Es restableix la llibertat de moviments perquè el cos s'autoreguli.

Amb l'osteopatia la dona pot gaudir d'una millor mobilitat corporal en general, dorm millor i es prepara físicament i mental pel part.

La respiració, per a les embarassades, és molt important, ja que el creixement del fetus modifica l'organització visceral del cos de la mare i redueix l'amplitud de moviment del diafragma. Amb l'osteopatia es millora el moviment diafragmàtic i en conseqüència ajuda a la digestió, a gestionar l'estrès i alleujar el dolor...

Altres indicacions

Durant la gestació és també molt efectiva en altres disfuncions:  

• Trastorns mecànics: lumbàlgia, ciàtica, mal de sacre, de còccix, dorsàlgia,dolor inguinal...

• Trastorns digestius: nàusees, restrenyiment, acidesa, dolors abdominals, ...

• Trastorns circulatoris: mal de cap, sensació de cames pesades, ...

• Trastorns ginecològics: espasmes, disparèunia (dolor durant les relacions), sòl pèlvic, ...

​​​​​​​

Millora l’estat vital.

Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR