OSTEOPATIA ADULTS

Centre de Salut Holos


La Osteopatia allibera les tensions dels teixits corporals per armonitzar les diferents parts i funcions del organisme, afavorint l'expresió de la salut.

Pere Casals

L'osteopatia és una ciència i un art fonamentada en l'anatomia, la fisiologia i en coneixements científics en constant evolució, amb l'objectiu de millorar el moviment, la funcionalitat i la relació de les diferents estructures del cos humà. És una teràpia totalment Manual que afavoreix les circulacions del cos, estimulant la capacitat que té l'organisme d'autoregular-(Homeòstasi).

L'osteòpata veu el pacient com un tot, cos-emocions-ment i esperit, i ajudem a potenciar aquesta capacitat d'autoregulació mitjançant l'abordatge de diferents teixits del cos.
Parlem de teixits i no només d'ossos, lligaments, músculs i tendons.

Utilitzem diferents tècniques que s'adapten al moment i la necessitat de cada persona. Poden ser tècniques estructurals, d'energia muscular, reflexos viscerals, i fluídiques. Totes elles són tècniques segures.

Beneficis

Entre les principals indicacions cal destacar totes aquelles disfuncions múscul-esquelètqiues amb dolor a nivell de columna vertebral i extremitats que poden ser causades per traumatismes, accidents, moviments repetitius, males postures, alteracions de les funcions orgàniques, estrès...

És també molt eficaç en el tractament de:

migranyes, vertígens, bruxisme i problemes d'oclusió, trastorns circulatoris, digestius, endocrins, ginecològics, estrès, trastorns psicosomàtics ...

De manera preventiva l'osteopatia manté un bon estat de salut, harmonitzant tensions, i per altra banda pot alleujar seqüeles de lesions. 

Altres indicacions

Encara que l’Osteopatia sigui potser més coneguda per el tractament del dolor d’esquena (lumbàlgies, cervicàlgies, ciàtiques, etc.) és també molt efectiva en altres disfuncions:  

• Trastorns múscul-esquelètics: contractures musculars, tendinitis.

• Trastorns Respiratoris: constipats de repetició, sinusitis 

• Trastorns Digestius: colon irritable, restrenyiment. 

• Trastorns Genito-urinaris: sòl pèlvic, dolors menstruals 

• Problemes i seguiment de l'embaràs: dolor d’esquena o ciàtiques, dolor inguinal.


Millora l’estat vital.

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR