TERÀPIA NEURAL

 Holos Salut íntegra

La Teràpia Neural consisteix en fer aplicacions en la pell amb Procaïna en baixes concentracions en punts específics del cos, el que per via Neural (a través del Sistema Nerviós) impulsa a l'organisme a trobar el seu propi equilibri, és a dir, a curar-se a si mateix.


Obrir una porta al Sistema Nerviós Vegetatiu és la clau per conectar amb la salut i la teva capacitat de autoregulació.

Inés Allones

Fonaments

El Sistema Nerviós s’entén com un integrador dels diferents òrgans i teixits del nostre cos, ja que és una xarxa d’informació que arriba a totes les cèl·lules a través de la matriu extra cel·lular, coneguda com a substància bàsica. Això fa que qualsevol irritació que alteri les propietats i les funcions d’una part d’aquest sistema nerviós, estarà afectant la totalitat.

La pell és possiblement l’òrgan més innervat, amb un major pes en el sistema nerviós i amb un gran percentatge de fibres vegetatives. Aquest és un dels motius pels quals podríem considerar que la pell és una de les zones per on més s’expressen les persones. Aquesta riquesa nerviosa de la pell la converteix en un element imprescindible, tant en l’expressió com en la recepció d’estímuls. 

Com actua?

Qualsevol infecció, inflamació, traumatisme, cicatriu, afecció odontològica, etc. soferta en qualsevol part de l’organisme, així com afeccions psíquiques estressants, traumatismes emocionals, poden actuar com a Camp d’Interferències llançador d’estímuls irritants que alterin la modulació i la freqüència de les informacions en el Sistema Nerviós Vegetatiu. Aquestes irritacions poden arribar a produir els més variats processos patològics (malalties) en qualsevol altra lloc de l’organisme.

L’aplicació de procaïna diluïda a baixes concentracions, actua com un impuls d’equilibri i harmonització en el cos. El lloc d’aplicació depèn dels símptomes de la persona. 

Sessions: La Teràpia Neural s’aplica dins de la consulta mèdica, prèvia historia de la vida del pacient. 

www.terapianeural.com pàgina recomanada per a ampliar la informació.

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR