MEDICINA INTEGRATIVA

 Holos Salut íntegra


Medicina per a la salut adaptada a les seves necesitats. Personalitzada, participativa i preventiva.

Rosa Figueras

Entenem la salut com un equilibri dinàmic en l’ésser humà on interrelacionen diferents nivells: físic, bioquímic, emocional, energètic, relacional i de sentit de vida. Aquest equilibri dinàmic basat en una bona harmonia interna ens permet adaptar-nos als desafiaments vitals pagant un preu ecològic per a la salut.

L’alteració en un nivell dona lloc a un desequilibri que pot acabar en un lleu malestar o una malaltia. Ens basem en una atenció individualitzada on el més important és la persona i posem al seu servei els nostres mitjans en continu desenvolupament i evolució. ​​​​​​​

Dirigit a

Persones: nens, adults, ancians, embarassades i nadons, que per diverses raons sospiten una falta d’equilibri intern que els impedeix optimitzar les seves capacitats en el dia a dia. 

 Valorem 

1. L’estat d’intoxicació de l’organisme, la necessitat de drenatge i com realitzar la desintoxicació. 

2. L’ equilibri intestinal, disbiosis, intoleràncies alimentàries bàsiques, intoxicació per metalls pesats. 

3. L’estat nutricional i necessitat de corregir hàbits i/o carències. 

4. L’ estrès i l’estat emocional. 

5. Estudi immunitari. Geopaties.

6.    Desequilibris hormonals. 

Estudi global del cas i indicació i tractament adequat: Homeopatia, Homotoxicologia, Teràpia Neural, Psiconeuroimmunologia, Kinesiologia, Nutrició cel·lular activa, Microimmunoteràpia, Micoteràpia

En la visita de medicina integrativa es fa una història clínica i de vida de la persona. En el nostre organisme interactúen tots els sistemes per mantenir l'equilibri, el benestar i la salut. En la consulta valorem els símptomes que presentis amb una visió global, busquem les causes del teu desequilibri i explorem:

  • Estat de la mucosa i flora intestinal

  • Possibles intoleràncies alimentàries

  • Estat físic i emocional

  • Sistema inmunològic

  • Estrés hormonal

  • Necessitat de detoxificar

  • Complements nutricionals necessaris (vitamines, minerals, oligoelements, àcids grassos...)

Beneficis

La persona obté més consciència del perquè del seu estat. Rep indicacions clares, específiques i individualitzades per al seu tractament en la prescripció / recepta mèdica del que necessita per a recuperar i mantenir l’equilibri perdut i la consegüent millora o desaparició de la simptomatologia.  

Aconsegueix una experiència de benestar creixent i mantenir-se saludable al llarg dels anys.

Holos té un equip de professionals interdisciplinari que permet una màxima eficàcia terapèutica i de benestar.


Testimonis dels nostres pacients de medicina

Solució a una TOS molt molesta. L' experiència d' Antonia

Vaig arribar a Holos per recomanació d’una amiga. Feia molt de temps que tenia una tos molt molesta que m’emprenyava durant tot el dia i, sobretot, no em deixava descansar a la nit.

Després de prendre xarops, pastilles i caramels sense aconseguir cap millora, la meva visita a Holos va ser la solució. Tan bon punt li vaig explicar a la Rosa quins eren els meus símptomes (a més de la tos n’hi havia d’altres), va pensar que el diagnòstic podia ser candidiasis crònica, i després de testar-me, el va confirmar. Seguir el seu tractament va ser la solució a la meva tos i va millorar molt el meu benestar. 


Només puc dir que estic plenament satisfeta amb el resultat i amb el tracte rebut al centre Holos.

Antonia

Hipotiroidisme i nutrició. L' experiència d'Eva

Vaig acudir a la consulta de la Dra. Rosa Figueras per tractar un Hipotiroïdisme diagnosticat fa uns anys. Ella, amb molt bon ull clínic, va diagnosticar una mica més: una candidiasi intestinal que m'havia toxificat tot l'organisme i que, evidentment, estava afectant també a la glàndula tiroide.

No em trobava bé físicament des de feia mesos i desconeixia la causa, perquè no hi havia cap símptoma que s'assemblés a res que jo coneixia. Sí notava que estava excessivament cansada diàriament, que el meu cos s'havia inflat sense haver canviat de dieta i em costava pensar amb claredat. Quan Rosa em va testar amb Kinesiologia, va confirmar el diagnòstic i em va explicar el que estava passant.

Llavors vaig comprendre que tot tenia sentit i vaig poder posar-hi remei amb el tractament que ella em va indicar. Vaig seguir les seves instruccions i en un breu període de temps em vaig recuperar completament. A més em vaig sentir profundament compresa i acompanyada per ella en el procés, donada la seva càlida i eficaç forma de treballar.

També em va donar pautes de nutrició per anar millorant l'hipotiroïdisme alhora que el treball en el pla emocional, a la consulta de Psicologia amb Jordi Mauri, ja que en Holos es treballa de forma multidisciplinar.​​​​​​​

Eva

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR