LÀSER CO2

 Holos Salut íntegra

Ejemples de treballs fets recentement


Abans del tractament

Just després

3 setmanes després

En què  consisteix el làser quirúrgic de CO2?

El làser quirúrgic és un tipus de làser utilitzat en cirurgia dermatològica. Es tracta d'un làser de CO2 molt precís amb el qual és possible eliminar de manera eficaç qualsevol tipus de lesió dermatològica, incloses aquelles de naturalesa benigna que s'eliminen per motius estètics.


Abans del tractament

Just després

3 setmanes després


làser CO2: un bisturí de llum invisible que restaura la pell sense deixar rastre

Inés Allones

A càrrec de


Làser de CO2

El làser de CO2 elimina de forma instantània el teixit on impacta la llum. Pot emprar-se a manera de bisturí per tallar (en comptes d'un bisturí de metall seria de llum) o bé com una eina per vaporitzar lesions sobresortides. Els seus avantatges són el seu elevat grau de precisió i eficàcia i el control que es té sobre l'abast de la seva profunditat, de manera que la probabilitat de deixar cicatriu en l'àrea tractada és mínima.


¿Quin tipus de lesions es poden eliminar amb làser CO2?

Tot i que la varietat de lesions que es poden tractar és enorme, és molt útil per eliminar berrugues, nevus madurs, neurofibromes, queratosis seborreiques, acrocordones, quists sebacis, berrugues plantars, i moltes altres lesions excrescents.


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR