EDUCACIÓ EMOCIONAL INTEGRATIVA

Cos, ment, emocions i relacions


La Psicopedagogia Emocional, té com a finalitat el desenvolupament íntegre de la persona en cos, ment, emocions i relacions, i la seva aplicació en les situacions de vida quotidiana.

Joan Carles Vila

Vols que el teu fill millori?

I
nverteix en la seva educació emocional.

Educació creativa és un espai dirigit a nens i adolescents, en què aprendran de manera útil i pràctica; a comunicar-se millor, a relaxar-se, a millorar la seva atenció, a ser més participatius i potenciar les seves habilitats socials. És una educació per a la vida, un regal que es duran per sempre i que els serà útil en totes les facetes de la seva vida.

Un servei per a tota la família

SEGUIMENT

A l'inici del primer trimestre realitzarem un qüestionari avaluatiu de competències socioemocionals, a mode d'avaluació inicial o punt de partida, de dites competències dels vostres fills i filles. Al llarg dels trimestres realitzem una avaluació formativa i formadora, per observar el desenvolupament que van adquirint. Al finalitzar cada trimestre us proporcionarem  un informe amb les millores percebudes i activitats complementàries i una reunió per a pares i mares.

MATERIAL COMPLEMENTARI

Enguany, també us oferim una aula virtual (Google Classroom), on hi podreu trobar activitats que fem a l'Espai d'Educació Emocional Integrativa i més material complementari; jocs, dinàmiques,... en definitiva propostes per a fer en família i poder ampliar aquells aspectes que ja fem a les sessions

HORARI

Dimecres de 17:30 a 19:00 h

Les sessions seran presencials, però en cas de no ser possible per raons explícites derivades de la situació actual i manifestades en el seu moment per les autoritats sanitàries, o bé en el cas de què s'hi detectés algun positiu, el protocol requereix de 14 dies de confinament. Aquestes dues sessions les faríem online, amb la plataforma ZOOM (si fos el cas, en el seu moment ús facilitariem el procediment).

PREU

Tot el curs 390€. Trimestral 150€ o mensual 55€

Inclou material a utilitzar, capacitats de l'infant o adolescent i dossier de les eines (tècniques) treballades i fitxa descriptiva de les millores en les actituds. Places limitades, plaça confirmada en fer el pagament.

TAMBÉ SERVEI ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC DELS PARES

Un espai individual perquè els pares puguin expressar els seus dubtes sobre l'aspecte educatiu de l'infant, adolescent.

Donem les eines més adequades als pares, perquè puguin desenvolupar la seva tasca educativa segons l'edat del seu fill.

Preu Sessions: 50 €. Demana a secretaria dia i hora.

Testimonis d'educació emocional integrativa

VIDEO

Aquestes són algunes de les opinions d'adults i infants participants en l'activitat d'Educació Emocional Integrativa

Més testimonis ...

He observat en Irina, al llarg d'aquests 3 anys a l'Espai d'Educació Emocional Integrativa, canvis a nivell comunicatiu tant a l'escola com a casa, està més oberta a explicar el que sent. També ha estat satisfactòria l'amistat que té amb els seus companys i amb Carles a Holos. Com a mare, em sento agraïda per la feina que fa Carlos amb la meva filla i amb mi. Amb ganes de començar el nou curs i seguir aprenent i evolucionant.

Eva (mare d'Irina)


Per a mi, L'Espai d'Educació Emocional Integrativa és una escola de vida. Com a pares estem pendents que els nostres fills tinguin la millor educació en matemàtiques, en informàtica, robòtica ... els formem a nivell intel·lectual el millor possible, però em pregunto, si realment els ensenyem a viure ... els donem les eines necessàries per parar i mirar en el seu interior? ¿Què passa realment al seu interior i com gestionen el que els passa? Com a mare em falten eines per poder fer aquest acompanyament al meu fill, precisament perquè jo tampoc vaig tenir aquest tipus de formació ... i em sento molt contenta de tenir l'oportunitat que Carlos ens pugui ajudar en tot aquest procés.
Carlos amb el seu entusiasme i iniciativa ens contagia a tots, pares i nens, la il·lusió que tots podem créixer i ser millors persones.

Ariadna (mare de Xavier)


Al llarg d'aquests 2 cursos, ens hem fixat que ella ha millorat en certs aspectes. El principal i més notable, és que abans no acceptava de cap manera crítiques, quan crèiem que no actuava bé. S'enfadava i es tancava en ella mateixa. Ara ja no és tan sensible en aquest aspecte. Hem notat que les accepta molt millor, i intenta entendre com ha de millorar i el motiu. Això també passa a nivell de la seva relació amb altres nens i nenes de l'escola, creiem que ha millorat la seva actitud d'intentar comprendre els altres. També destacar que expressa més i millor les seves emocions. Ens explica el que li passa i què sent. Aquesta obertura i el no témer que sigui jutjada per nosaltres, fa que al llarg d'aquest temps, d'aquests dos cursos, s'hagi sincerat a poc a poc amb nosaltres.
Creiem que l'Espai d'Educació Emocional Integrativa ens ha anat també bé a nosaltres, com a pares, per enfocar millor l'educació de la nostra filla i aprendre eines per gestionar-la.

Josep Mª i Anna (pares de Núria)


Al Taller d'Educació Emocional Integrativa per a pares i fills, hem pogut emocionar-nos, tranquil·litzar-nos, conèixer-nos, pensar en la família.

Montse
 
M'agrada molt les activitats que hem fet. M'he adonat que amb petits i fàcils exercicis pots demostrar i treballar moltes coses amb la gent de l'entorn: confiança, agraïment. M'ha encantat la carta d'agraïment, ja que m'ha permès verbalitzar sentiments als meus éssers estimats.

Juan


Al llarg d'aquests tres anys, a l'Espai d'Educació Emocional Integrativa, he notat que m'enfado menys, no tinc dificultat de parlar amb persones que no conec i he conegut a més persones. He observat en mi mateix que ara estic sempre més tranquil. Recomanaria aquesta activitat a altres nois o pares, perquè és una activitat diferent de les altres.

Gabriel (14 anys)


El Taller d'Educació Emocional Integrativa per a pares i fills, m'ha ajudat a expressar els meus sentiments i que els meus fills també ho poguessin fer. M'ha agradat molt les bones vibracions que hi havia al grup, perquè tots s'han implicat. Estic molt contenta d'haver vingut!!

Sara


Parar un temps, connectar amb mi mateixa. Posar-li nom a algun estat o emoció. Una activitat molt gratificant.

Sonia
 
Expressar sentiments personals a un grup de desconeguts amb sentiments rodolins. Aquest fet m'ha relaxat.

Pau

¿Com treballarem?

 • A través de les següents eines:

  Entrenament en Competència Emocional:
  - Consciència Emocional
  - Regulació emocional
  - Autonomia Emocional
  - Habilitats socioemocionals
  - Habilitats de Vida i Benestar personal


 • Coaching Educatiu
  Psicologia Positivista
  Brain Gym
  visualitzacions
  Ritme i moviment
  relaxacions
  Estratègies de gestió emocional
  PNL - Programació Neurolingüística

Dirigit a nens i nenes de 7 a 13 anys

Què farem?

Identificar, expressar i aprendre a regular les seves pròpies emocions - Augmentar la confiança amb si mateix - Enfortir vincles familiars i grup d'iguals- Empatitzar amb els altres - Potenciar la solidaritat i l'altruisme - Prendre decisions pròpies - Expressar-se en públic - Escoltar de manera activa - respecte per l'opinió dels altres - Aprendre a confiar en els altres - Desenvolupar la paciència - Aprendre a tolerar la frustració - Promoure la perseverança - Potenciar l'optimisme - Fomentar la responsabilitat - Desenvolupar la creativitat - Aprendre a relaxar-seA càrrec de


Articles d'Educació Emocional Integrativa​​​​​​​


​​​​​​​Cuida de la teva ira - a càrrec de Carlos Vila Ulloa

Audios que utilitzem a les sessions


Relaxació El secret del cor

Relaxació El Botó de Pausa

Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR