ACUPUNTURA

 Holos Salut íntegra

La Medicina Tradicional Xinesa, MTX, es una pràctica amb més de 3.000 anys d’antiguitat i està basada en uns fonaments teòrics i una avaluació pròpia per a poder identificar els diferents desequilibris energètics, físics i emocionals de la persona. La funció principal de la MTX és esbrinar les causes d’aquests desequilibris i aplicar la terapèutica més adequada per a recuperar l’equilibri perdut i recuperar un bon estat de salut. L’acupuntura, la moxibustió, la fitoteràpia, l’alimentació energètica i els exercicis Qi Gong, entre d’altres, son part integrant dins de la Medicina Tradicional Xinesa.

Com fem un tractament d’acupuntura:

Analitzem el dolor entès com un problema de les vies energètiques, que de forma seqüencial o brusca, va cedint la seva resistència davant els agents patògens (externs o interns) fins arribar a l’afectació profunda. ​​​​​​​

Testimonis dels nostres pacients d'acupuntura

Dirigit a

La Organització Mundial de la Salud, OMS, ha reconegut oficialment l’eficacia de la MTX i acupuntura en:

• dolor en general tant agut com crònic. 

• trastorns múscul-esquelètic. 

• desordres psicosomàtics. 

• problemes en la pell. 

• trastorns gastrointestinals. 

• estimulació del sistema immune i sistema respiratori. 

• sistema femení, desajustos hormonals, infertilitat ... 

La millora simptomàtica es fruit de l’equilibri energètic de l’organisme.  

Dolors Menstruals, dieta i eczèmes. L' experiència de l'Helena

Maica és una terapèuta excel.lent, combina la seva especialització tècnica en Medicina Tradicional Xinesa i aupuntura amb un tracte humà, càlid i accessible, fent la seva visita una experiància sanadora que recomano de tot cor. Gràcies al seu tractament d'acupuntura, els meus dolors mentruals han disminuit moltíssim, fins al punt que ara no prenc cap medicació pel dolor.

Gràcies als seus consells dietètics he aconseguit aprimar-me, depurar l'organisme i neutralitzar uns èczemes crònics (amb picors extremes) quan ja gairebé havia llançat la tovallola. Els tràctaments de medicina xinesa de Maica m'han ajudat a millorar la meva salut quan ningú em donava respostes i crec que pot ajudar a tothom. ​​​​​​​

Helena

Digestions pesades, mals d'esquena i nervis. L'experiència de la Montse

Jo fa varis anys que vaig a acupuntura amb la Maica. M'ha anat molt bé per resoldre el meu problema de digestions pesades i mal d'estòmac, mal d'esquena i sistema nerviós, però també per quan tinc algun problema o estic trista.  

Les agulles són superfines i no fan cap mal. Ho recomano a tothom.  ​​​​​​​

Montse M. B.

Acupuntura i fertilitat/infertilitat - Reproducció Assistida

L'experiència de la Marta
Vaig anar a Holos perquè m'havien parlat de Maica Casaus que hi fa acupuntura.

La passada tardor vaig decidir emprendre l'aventura de ser mare i per fer-ho havia d'iniciar un tractament de reproducció assistida. Em van recomanar els serveis de Maica com a teràpia alternativa a tot el procés de fertilitat. Em vam recomanar a Maica perquè feia aquests tractaments i havia ajudant a forces dones en el mateix cas que el meu i havia tingut força èxit. Així va ser com vaig arribar a Holos. 

El tractament que vam iniciar va ser de "xoc" perquè no teníem massa temps...però va ser amb èxit. Maica em va veure bastant sovint durant aquell mes i mig i també em va recomanar fer una mica de dieta que ajudés a augmentar la fertilitat. Al febrer em vaig quedar embarassada i el passat 17 de novembre va néixer la meva filla, l'O. Amb l acupuntura va començar l'aventura...per concebre-la i també per estar oberta, receptiva i preparada pel que hagués de vindre. Aquelles sessions i aquell temps el recordo com estones on prenia plena consciència del meu ésser, dels meus anhels i de la meva força per assolir-los i emprendre'ls . Gràcies Maica

Pel que fa a Holos com a centre em van facilitar tot el que jo els demenava... Em van fer cabre dintre l'agenda de Maica que sovint està apretada, em van donar informació de tot i el tracte va ser cordial i molt respectuós.

La seva ubicació fa que sigui fàcil accedir-hi. Les instal·lacions són agradables i acollidores. Jo sols hi vaig fer l'acupuntura però rebo informació periòdica de les activitats que fan i és un bon ventall. Amb tot això vull dir que Holos com a centre de teràpies alternatives és seriós, respectuós i d'una gran professionalitat.​​​​​​​

Beneficis

Posem en marxa respostes nervioses, endocrines, immunes, etc. que potencien la curació a tots els nivells i que milloren el dolor. 

Induïm una resposta sanadora integral incrementant el benestar físic en general i els components psicoafectius associats al dolor o trastorn. 

La consulta consta de dues parts: primer es fa una valoració del estat energètic i funcional i emocional de la persona, per a esbrinar la causa profunda de la disfunció que pateix i després es realitza un primer tractament personalitzat.

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR