reeducació postural

Moviments suaus per a un cos savi

Indicat per a persones que volen mantenir una bona postura i flexibilitat corporal, prevenir tensions musculars i contractures, tenir consciència corporal i treballar coordinació i equilibri.​​​​​​​

Les sessions integren exercicis respiratoris que ens ajuden a relaxar el diafragma, a mantenir una caixa toràcica flexible i  mantenir una bona oxigenació general del cos. Una respiració lliure de tensions, és indispensable per una bona postura corporal.

La relaxació ens ajuda a ser més conscients de quines parts del cos es tensen de manera involuntària i així poder-les afluixar. Aprendre a relaxar-nos també ens ajuda a millorar el descans i a sentir-nos amb més vitalitat. 

Ens cuidem

Treballar la postura és esencial per la salut física i emocional

Millorem

Augmentem el nostre rang de moviments  i el nostre benestar general

Gaudim

 A la classe fent la pràctica i després dels seus efectes

Ens estimen

Ens fem un regal que ens aporta qualitat de vida

A càrrec de


Què fem a les sessions?​​​​​​​

Treballem de diferents maneres per mantenir un to muscular sa i una correcta posició d'esquena. Fem estiraments globals i específics, exercicis suaus de potenciació muscular. També actuem per a mantenir les actituds psicomotrius d'equilibri i coordinació. Donem importància a mantenir les articulacions saludables i una musculatura tònica i flexible, per així tenir un major benestar i salut en el nostre dia a dia.