HOLOS SALUT ÍNTEGRA

Centre de Salut i Medicina Integrativa

Des de 1979 al servei de la persona

Serveis Online

Serveis de salut ONLINE 

Estem a prop teu

Serveis professionals


Agenda - Cursos - Conferències


Notícies


 HOLOS SALUT ÍNTEGRA

Des de el 1979 al teu servei. Des d'una perspectiva ample i personalitzada t'oferim una solució integradora i saludable. Som un equip de professionals qualificats que integrem la formació universitària amb d'altres disciplines de salut en una visió de conjunt de l'ésser humà.
Cada àrea específica és conduïda per un professional especialitzat que interactua amb la resta de l'equip. Medicina, Psicologia, Nutrició, Acupuntura, Osteopatia, Fisioterapia, Kinesologia, Ioga per adults, embaraçades i nens, Qi Gong. Formació en Mindfulness, Kinesiologia PNA(Psiconeurologia apliada), y Monogràfics de Creixement Personal.
El nostre compromís: visió de conjunt, servei, professionalitat i formació continuada.

Acupuntura

"M'ha anat molt bé per resoldre el meu problema de digestions pesades i mal d'estòmac, mal d'esquena i sistema nerviós"

Montse M.B.

Monogràfics

L'experiència de l'higiene intestinal va ser fantàstica. L'asma ha desaparegut i la meva pell té molt bon aspecte. Així que ho recomano molt."

Carmen

Medicina

"Després de molts anys amb problemes de panxa i de no trobar l'arrel del problema a Holos es va poder solucionar"

Rosa

Psicologia

 "Anar a la consulta de psicoteràpia individual va ser una inversió que ha fet que visqui una vida mes plena i més tranquil·la. "

Marta

Ioga és molt més que moure el cos!

"El Ioga no és un exercici, és una exploració. Les asanes no són posis estàtiques, sinó un diàleg dinàmic amb el teu cos, diàleg que canvia cada dia. El Ioga no té a veure amb aconseguir un resultat com flexibilitat o salut.
El Ioga és un camí de vida per aprofundir en la "intel·ligència" del teu cos." G.Iyengar.

Avantatges del ioga

És una ciència de benestar i pau interior. És una disciplina anti-estrès. Augmenta la vitalitat i l'energia. Té un gan valor terapèutic i preventiu.

Meditació i Mindfulness

Amb la meditació deixem de banda les sensacions que produeixen els sentits i ens centrem en l'interior. Fem un espai per al silenci. El resultat és una experiència de pau, amor, alegria al cor i una serenitat en el viure.

Subscriu-te a la nostra newsletter

inscriure

Programa de serveis i activitats 2019-2020

Un centre de Salut i Medicina Integrativa, format per professionals formats i qualificats, que integrem la formació universitària amb altres disciplines de la salut en una visió de conjunt de l'ésser humà. 

Medicina Integrativa, Psiconeuroinmonulogia, Psicologia, Nutrició, Acupuntura, Osteopatia, Fisioteràpia, Psiconeurologia aplicada, kinesiologia, Teràpia Neural, Ioga, Qi-Gong, Hipopressius, Feldenkrais, Mindfulness, Constel·lacions familiars, cursos i monogràfics de Cultiu Personal.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA