SHAN   PRAKSHALANA

HIGIENE INTESTINAL AMB AIGUA SALADA

Tècnica de ioga, senzilla i efectiva

per depurar cos i ment (Kriya)


Diàriament ens netegem la pell, les dents i el cabell..., però ens oblidem de la higiene de l’intestí, un òrgan que utilitzem almenys 3 vegades al dia.

L’organisme, en transformar els aliments produeix residus i toxines que ha d’eliminar. A més, a més les deixalles produïdes per les cèl·lules dels músculs i dels òrgans també s’eliminen a través de l’intestí, que és el sistema més important d’eliminació que disposa el nostre organisme. D’aquí la importància de mantenir-lo net.

Les restes de deixalles que queden adherides durant anys a l’intestí, produeixen una irritació permanent a la mucosa intestinal que pot ser l’origen de moltes patologies. Aquesta irritació permanent de la mucosa augmenta la permeabilitat intestinal i permet el pas al sistema limfàtic de molècules que d’altra manera no passarien. Això causa la intoxicació de l’organisme, intoleràncies alimentàries, possibles al·lèrgies, i també pot intervenir en l’origen de malalties degeneratives.

DESINTOXICACIÓ

És un gran sistema de drenatge que permet l'eliminació dels residus i toxines que es generen en el cos.

OXIGENACIÓ

La neteja i purificació permeten que l'oxigen arribi a les cèl·lules de l'intestí amb més facilitat i abast.

REGENERACIÓ

La irritació de la mucosa intestinal pot ser l’origen de moltes patologies. Per això  té tanta importància restaurar-la.

BENESTAR GENERAL

Et sents més lleuger, desinflat i relaxat. Dorms millor, tens la pell hidratada, més vitalitat i energia, millora la concentració mental ...

MILLORA

​​​​​​​Al·lèrgies, candidiasis, restrenyiment, diarrees, paràsits, còlon irritable, colitis ulcerosa, malaltia de Crohn, dermatitis atòpica, èczemes, psoriasis ...

PREVENCIÓ

Augmenta la capacitat de resposta del cos davant la malaltia.

La neteja i purificació interiors reforcen el  sistema immune.

Beneficis

Avantatges

En aquest video, la Dra. Rosa Figueras en explica els avantatges d'aquesta técnica i els seus efectes.

A càrrec de