PROTAGONITZA LA TEVA VIDA

Una descoberta de la teva llibertat interior


Vols connectar amb la teva essència?


Protagonitzar la teva vida és ser tu mateix/a, conèixer i gaudir de la teva intuïció, de la teva saviesa. És experiència, l’experiència del que fas i com ho vius.

Descobriràs estructures de pensament, emocions i la resposta intuïtiva que hi ha dins teu. Al conèixer sintonitzes amb la teva força, saviesa i visió personal. La resposta no són les tècniques d’autoconeixement sinó el Protagonista que les viu.


Què experimentaràs en aquest curs? 

  • Connectar i reconèixer el teu propòsit de la vida.

  • Integrar les limitacions i potenciar els teus recursos.

  • Comprendre i transformar patrons de comportament.

  • Transitar la inevitable incertesa amb seguretat i confiança.

  • Potenciar la teva intuïció i saviesa.

  • Una experiència de desenvolupament i expansió.

A càrrec dels directors del centre Holos
amb més de 40 anys d'experiència


Has observat les 5 primeres coses que fas al iniciar el dia?

Les has escollit?

Et sents atrapat/da?

Et resisteixes als imprevistos?

DATES  28, 29 i 30 d'agost 2020. Límit 12 persones.

HORARIS  Divendres: de 18 a 21 h , dissabte: de 7:30 a 20 h  i  diumenge de 8 a 20 h

PREU  

276.-€, bonificat a 230.-€ fins al 25 d'agost

Places limitades

Testimoni de la Susana

“M’ha servit per acabar de polir, canalitzar, avaluar el treball fet a consulta. Tinc les eines per dur a terme els meus projectes, només les he d’aplicar. Gràcies”


Testimoni de l'Ester

“Gràcies per organitzar el curs doncs m’ha servit moltíssim. M’ha encantat combinar la teoria amb la pràctica i la respiració-meditació.
Surto del curs amb la sensació de notar el poder que tinc. Em sento ordenada i capaç d’enfrontar la vida doncs em permet equivocar-me i seguir endavant, anar trobant la manera en cada repte.
He trobat molt útil tot, i agreixo molt també l’amabilitat vers nosaltres, que ens hagueu tractat com a “família” ha fet per mi el curs molt especial.
Encantada d’haver vingut!

Testimoni de la Maria

“És molt recomanable per veure el món i la vida des d’una altra perspectiva que et dona a tu el poder de la teva trajectòria: canvia tu i canviarà el món. És molt pràctica i senzill”.


Testimoni de la Rosa

“Gràcies per aquest curs, m’ha ajudat a tornar a centrar-me en mi, estava molt focalitzada cap en fora i donava les culpes del meu malestar als demés.
El curs m’ha fet donar compte de que la solució al meu malestar només la tinc jo. Jo sóc la que m’he de cuidar, respectar-me i estimar-me des de dins, només així hem puc deixar estimar i estimar i viure feliç amb tot el que m’envolta”


Testimoni de l'Ester

“És un curs dinàmic, en un ambient de confiança que facilita les aportacions i l’aprenentatge. Em sento molt satisfeta d’haver-lo fet”.