QI-GONG. TXI-KUNG

Holos Salut íntegra


Desenvolupa l'energia interna, amb força, flexibilitat i saviesa

Enric Gil

Desenvolupa l’energia interna. Força, flexibilitat i saviesa. 

El Qi-Gong (es pronuncia “Xi-Kung”) és una disciplina que el poble xinès ha practicat durant milers d’anys per a millorar tant la salut física com la mental. 

L’objectiu del Qi-Gong és enfortir el cos i, a més a més, generar i fer circular correctament l’energia (Qi) que l’anima. Millora la nostra salut. 

Practicar-lo consisteix en un conjunt de moviments suaus, exercicis, formes, respiracions i concentració mental que formen part de la medicina tradicional xinesa.

Dirigit a

Qui desitgi mantenir un bon estat de salut i, malgrat el pas dels anys, sentir-se en forma, actiu i amb energia. 

Qui desitgi aprendre i experimentar una ciència xinesa de salut i longevitat amb milers d’anys d’història. 

Tu també pots beneficiar-te de tot el que et pot aportar el Qi-Gong, només necessites predisposició, paciència i ganes de millorar la teva qualitat de vida. Podràs emprar el Qi-Gong per al teu benestar sempre que ho necessitis. 

En la sessió. 

En un ambient de respecte i tranquil·litat es van aprenent seqüències de moviments harmònics, lents i suaus. 

Per a escalfar el cos fem exercicis per a les articulacions i estiraments. I per a calmar la ment i entrar en un estat adequat per a la pràctica del Qi-Gong fem exercicis mentals de concentració, respiració i relaxació. La sessió s’adapta a les característiques i necessitats de cada participant. El Qi-Gong que conforma l’eix vertebrador de les classes és el Lohan dels monjos Shaolin. 

La pràctica es pot realitzar o bé descalç o bé amb sabatilles esportives. Si optes per les sabatilles és millor que no tinguin tacó. Cal portar roba còmoda.

Beneficis

•    Físic: Et permet mantenir una gran mobilitat i flexibilitat articular i agilitat de moviment malgrat l’edat. Millora la vitalitat corporal. Tonifica els sistemes digestiu, nerviós i ossi. Millora la capacitat pulmonar i afavoreix la circulació sanguínia. Enforteix el sistema immunològic. Redueix l’estrès. Incrementa la teva consciència corporal.

•    Mental: Augmenta la concentració, a memòria i la relaxació. T’ajuda a establir una bona relaxació entre el cos, la ment i l’autoexpressió. Millora la respiració.

•    Interior o espiritual: Et permet conèixer la dimensió subtil de l’ésser humà amb serenitat, concentració i viure en harmonia amb tu mateix i l’entorn que t’envolta. Una comprensió profunda de l’energia del “Qi”.

A càrrec de


HORARIS I CONDICIONS


Dilluns i Dimecres: de 19 a 20:15h
​​​​​​​

CONDICIONS  ESPECIALS

  • Carnet Jove o estudiant menor de 25 anys:  20 % descompte.
  • Familiars mateix nucli: Segona persona té un 20 % descompte en el mateix servei.
  • Si fas 2 serveis (Ioga / Qi-Gong / Hipopressius) 20 % descompte en el més económic. 

Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR