IOGA-REIKI : 1er Nivell de Reiki i Txacres 1,2 i 3

Amb la força guaridora dels Txacres

Monogràfic
Comença: 07-11-2020 - 10:00 h
Finalitza: 08-11-2020 - 14:00 h


Un projecte per a formar-te en el coneixement i pràctica del Reiki, una tècnica ancestral que permet conèixer l’anatomia subtil (txacres) de l’organisme i et connecta amb la seva dimensió energètica, que és la base de la salut i l’equilibri personal.

Aquesta formació et capacita per aplicar-t’ho tant a tu mateix com als altres. Aprendràs a harmonitzar l’energia vital i aconseguiràs estar més conscient en el dia a dia per construir la vida que vols.

La formació complerta consta de tres nivells progressius d’aprenentatge vivencial, amb teoria i  pràctica.

També es realitza un seguiment periòdic entre els diferents nivells, amb trobades puntuals. Espai de retrobament, pràctica, resolució de dubtes i aprofundiment.

 

 PROGRAMA :  

1er Txacra  i Element Terra:

 Arrelament,  respectar el que un és i el seu espai. Reconèixer els teus ancestres sanar-los.  Posar “els peus a terra”  i aprendre a viure des de la realitat present. “Acció vitalitat”.

2on Txacra i Element Aigua:

Aprendre a reconèixer les emocions i aconseguir una bona “intel·ligència emocional” . Apropar-se a un mateix des de l’auto indagació, Integrar  les polaritats  plaer/dolor, masculí/femení. “Comprensió”.

3er Txacra i Element Foc:

Reconèixer la importància del poder personal  com a força necessària per viure en equilibri. Adoptar una actitud considerada amb un mateix i amb els altres.  Aprendre a cuidar i purificar pensament i accions. “Direcció”.

 DIES :  

7 i 8 de novembre del 2020

 PREU : 

144 €, bonificat a 120 € fins al dia 2 de novembre

 HORAR I : 

Dissabte de 10 a 18h amb una parada per dinar junts                

Diumenge de 10 a 14h.

 Imparteix: Montse Garcia. 

Mestra de REIKI “Escola de Carmen Palomo creadora de yoga-reiki, en base a l’Escola Essencial de Diane Stain”. Professora de Ioga (Escola de Yoga Síntesis).

Professora de Ioga Terapèutic (Escola Pranamanasyoga). Màster en PNL. 

 

INSCRIURE'M  AL CURS