La història de la meva família, amb Jordi Amenós

Mites que uneixen o separen

Monogràfic
Comença: 17-07-2020 - 19:00 h
Finalitza: 19-07-2020 - 14:00 h


En aquest taller anirem descobrint les capes del nostre mite familiar. Aquest mite que ha influenciat la nostra manera de ser i del món, que està ple d’experiències passades, d’algunes ferides i de molts tresors.

Per treballar, anirem combinant dinàmiques de grup de la Narrativa Terapèutica amb temes reals dels participants del taller, que seran abordats, si així ho desitja l’alumne, amb una constel·lació familiar, i sobre ella explorarem les capes narratives.

Un taller per poder coneixe’ns a través de l’art i la bellesa, i en allò possible, per seguir amb aquesta premissa clara del treball aconseguir, si la vida ho permet, que el passat sigui passat i el futur sigui present. I no a l’inrevés.

Veure vídeo de presentació: https://www.youtube.com/watch?v=PTLZP8lDpso

  PUNTS DEL TALLER

  • La mitologia familiar
  • Autorització del mite
  • Narrativa i sistèmica: un ball etern de personatges
  • Ser multi historiats per poder estimar
  • Vulnerabilitats que són tresors


CONDUCE
Jordi Amenós, Constel·lador familiar. Formador en narrativa terapèutica i creativitat. Narrador especialitzat en el treball de contes i metàfores per al desenvolupament humà. Format en Constel·lacions Familiars, en Constel·lacions Organitzacionals i en Salut Sistèmica. Format en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosi Ericksoniana, Màster en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotist per la Proufood School. Màster en PNL i Comunicació. Terapeuta, formador i membre de l'equip de Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt de Barcelona.
 DIES 
17, 18 I 19 de juliol 2020

HORARI
Divendres de 19:00 a 21:00 h / dissabte de 10:00 a 19:00 h / diumenge de 10:00 a 14:00 h

 PREU 
216.-€, paga abans del 13 de juliol i estalvia un 20%

INSCRIURE'M AL CURS

 

ALTRES FORMES DE PAGAMENT
 
a) En efectiu o tarjeta personalment al centre Holos

b) Per transferència demana informació