EL MITE PERSONAL

Monogràfic
Comença: 12-07-2019 - 19:00 h
Finalitza: 14-07-2019 - 14:00 h


Conferència informativa dilluns 17 juny a les 19:30h
“Brilla amb llum pròpia, amb autenticitat i creativitat

Ens expliquem la vida a través de les nostres històries, atorgant-los-hi la categoria de certes. Aquesta manera de mirar el món ens situa com a personatges i, per tant, amb qualitats determinades.

De quina manera ens afecta la nostra teoria del món i de nosaltres? De quina manera ens expliquem el passat i el futur? Preguntes que obriran espais interiors i ens permetran anar coneixent el nostre propi mite.

A través de la Narrativa Terapèutica, treballarem la nostra pròpia narrativa i investigarem el mite personal dels participants. En el fons tota història narrada per nosaltres ens permet contestar de múltiples maneres a la pregunta "qui sóc?". Revisar les nostres identitats, marcades en part pel conflicte narrat, permet conèixer-se millor i alliberar-se d’ estructures que ens fan funcionar de manera repetitiva.

L'objectiu d'aquest taller és que el participant prengui consciència del seu mite, i pugui donar un pas en favor d'un futur millor, alliberant-se de nusos del passat i narratives enquistades antigues, amb origen en experiències autobiogràfiques o transgeneracionals.

El treball es realitzarà mitjançant dinàmiques de grup, lúdiques, treballs terapèutics i dinàmiques creatives. Per mitjà del conte i la metàfora podem trobar nous recursos per superar situacions de dolor físic, desànim, confrontacions o bloquejos. El deixar-nos endur per una bona història és inevitablement un moviment cap una nova realitat. Un espai per descobrir quina història ens expliquem en la nostra vida, i com poder canviar-la. Si la vida et permetés escriure el teu camí ... Com seria?

 PUNTS DEL TALLER

  • El "ser narratiu"
  • Les diferents intel·ligències i el seu desenvolupament  en la narrativa
  • Les identitats mítiques
  • La història latent o dominadora
  • Escriptures del Jo
  • Narrativa vs mirada fenomenològica

CONDUEIX 

Jordi Amenós,

Terapeuta i formador en Narrativa Terapèutica i creativitat. És creador de la "Narrativa Terapèutica". També ha creat el programa per a organitzacions i equips "Team Stories: humanitzar l'empresa amb el poder de les històries". Format en Gestalt, Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, i en Salut Sistèmica. També en Coaching Generatiu. Trainer en PNL.

Autor dels llibres infantils On és la lluna? i D’on venen les idees?

 DIES

12, 13 i 14 de juliol 2019

HORARI 

Divendres de 19:00 a 21:00 h / dissabte de 10:00 a 19:00 h / diumenge de 10:00 a 14:00 h

 PREU

Fins 30 juny 180 €. Després 195 €. Reserva de plaça 80 €
Últim dia d’inscripció 10 juliol

 

INSCRIPCIÓ AL TALLER

 

 

 ALTRES FORMES DE PAGAMENT

  1. En efectiu o targeta personalment al centre Holos
  2. Per transferència amb ingrés al c/c número: ES41   0182  3304  3102  0153  1422   (NOM + CURS)Enviar mail amb justificant de pagament a:  inscripcioncurso@salutholos.com