PSICOLOGIA DE PARELLA

Centre de Salut Holos

Dirigit a

En la relació de parella pot haver-hi crisis o mals moments. Quan sorgeixen aquests i no s’aconsegueix solucionar-los, arriba un moment en que es pot deteriorar la relació. Quan això es dona, és el moment de plantejar-se que un professional ens pugui ajudar. 

Dificultats en la comunicació, desacords, discussions inútils i destructives que no arriben a cap solució, problemes sexuals, afectius, falta d’acceptació de les peculiaritats de l’altre, insatisfacció, gelosia, infidelitats, conflictes en l’educació dels fills, la gestió de les dificultats econòmiques.


L'adult solicita ajuda psicológica per aliviar el seu malestar actual, sovint vinculat a les ferides del seu nen intern.

Cristina Esteve

Beneficis

Enfortir l’autoconeixement de cada membre de la parella, millorar la comunicació, els acords i els vincles afectius entre els membres de la parella. Facilitar l’avanç harmònic cap als objectius compartits. Tornar a gaudir de la relació de parella.

La teràpia convida a que cada un modifiqui les seves comprensions i comportaments.

El seguiment i recolzament d’aquests canvis, es realitza en sessions individuals i posteriorment en sessions conjuntes, on es comparteixes i s’assenten els progressos en la relació.

Ansietat i estrés. L' experiència de Marta

Quan vaig arribar a la consulta de psicologia del Jordi Mauri tenia molta ansietat i em costava molt concentrar-me en feines del dia a dia. Va ser un gran alleujament veure que a la consulta, el Jordi va anar posant ordre a les meves preocupacions. Les sessions no consistien només a parlar amb el terapeuta.

Amb el mètode de la kinesiologia especialitzada es va eliminar l’estrès que jo sentia en diverses situacions en les que em quedava paralitzada. Conèixer la kinesiologia va ser un abans i un després perquè vaig entendre que l’estrès i l’ansietat es podien eliminar definitivament. També vaig aprendre a desidentificar-me de les emocions i patrons negatius, a mirar-me’ls des de fora i així poder estar més a prop de solucionar-los. A les sessions, el Jordi em va explicar conceptes i exercicis de PNL, constel·lacions familiars, enneagrama, meditació, que em van ser molt útils i que encara utilitzo.

Ara, quan travesso un moment difícil, de vegades encara em sento ansiosa però de seguida recorro a allò que vaig aprendre a l’Holos i ho poso en pràctica. Anar a la consulta de psicoteràpia individual va ser una inversió que ha fet que visqui una vida mes plena i més tranquil·la. ​​​​​​​

Marta

Emocions, kinesiologia. L' experiència de Eva

A la consulta amb Jordi Mauri actualment estic treballant les causes emocionals que van portar a emmalaltir la meva glàndula tiroide.

Fins al moment he trobat relacions causa-efecte en la forma de relacionar-me amb mi mateixa i amb els altres, i estic descobrint els canvis que he de fer al respecte per tornar a l'equilibri, ajudada per la gran professionalitat de Jordi, que a més de Psicòleg és Kinesiòleg . La seva gran destresa i el profund coneixement que té a les dues disciplines em faciliten enormement l'avanç en la teràpia.

A més, la seva forma de treballar m'ajuda a organitzar millor el meu pensament i establir prioritats clares en els objectius de treball, i així puc anar aconseguint els objectius que em marco a un ritme que puc assumir, de forma còmoda i sentint-me acompanyada per ell en aquest procés.
​​​​​​​

Eva

Testimonis dels nostres pacients de psicologia

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR