LÀSER CO2

 Holos Salut íntegra

¿En què  consisteix el làser quirúrgic de CO2?

El làser quirúrgic és un tipus de làser utilitzat en cirurgia dermatològica. Es tracta d'un làser de CO2 molt precís amb el qual és possible eliminar de manera eficaç qualsevol tipus de lesió dermatològica, incloses aquelles de naturalesa benigna que s'eliminen per motius estètics.


Làser de CO2

El làser de CO2 elimina de forma instantània el teixit on impacta la llum. Pot emprar-se a manera de bisturí per tallar (en comptes d'un bisturí de metall seria de llum) o bé com una eina per vaporitzar lesions sobresortides. Els seus avantatges són el seu elevat grau de precisió i eficàcia i el control que es té sobre l'abast de la seva profunditat, de manera que la probabilitat de deixar cicatriu en l'àrea tractada és mínima.


Ejemples de treballs fets recentement


Abans del tractament

Just després

3 setmanes després

Abans del tractament

Just després

3 setmanes després

¿Quin tipus de lesions es poden eliminar amb làser CO2?

Tot i que la varietat de lesions que es poden tractar és enorme, és molt útil per eliminar berrugues, nevus madurs, neurofibromes, queratosis seborreiques, acrocordones, quists sebacis, berrugues plantars, i moltes altres lesions excrescents.Laser CO2: un bisturí de luz invisible que restaura la piel sin dejar rastro

Inés Allones

Solució a una TOS molt molesta. L' experiència de Antonia

Vaig arribar a Holos per recomanació d’una amiga. Feia molt de temps que tenia una tos molt molesta que m’emprenyava durant tot el dia i, sobretot, no em deixava descansar a la nit.

Després de prendre xarops, pastilles i caramels sense aconseguir cap millora, la meva visita a Holos va ser la solució. Tan bon punt li vaig explicar a la Rosa quins eren els meus símptomes (a més de la tos n’hi havia d’altres), va pensar que el diagnòstic podia ser candidiasis crònica, i després de testar-me, el va confirmar. Seguir el seu tractament va ser la solució a la meva tos i va millorar molt el meu benestar. 


Només puc dir que estic plenament satisfeta amb el resultat i amb el tracte rebut al centre Holos.

Antonia

Hipotiroidisme i nutrició. L' experiència de Eva

Vaig acudir a la consulta de la Dra. Rosa Figueras per tractar un Hipotiroïdisme diagnosticat fa uns anys. Ella, amb molt bon ull clínic, va diagnosticar una mica més: una candidiasi intestinal que m'havia toxificat tot l'organisme i que, evidentment, estava afectant també a la glàndula tiroide.

No em trobava bé físicament des de feia mesos i desconeixia la causa, perquè no hi havia cap símptoma que s'assemblés a res que jo coneixia. Sí notava que estava excessivament cansada diàriament, que el meu cos s'havia inflat sense haver canviat de dieta i em costava pensar amb claredat.Quan Rosa em va testar amb Kinesiologia, va confirmar el diagnòstic i em va explicar el que estava passant.

Llavors vaig comprendre que tot tenia sentit i vaig poder posar-hi remei amb el tractament que ella em va indicar. Vaig seguir les seves instruccions i en un breu període de temps em vaig recuperar completament. A més em vaig sentir profundament compresa i acompanyada per ella en el procés, donada la seva càlida i eficaç forma de treballar.

També em va donar pautes de nutrició per anar millorant l'hipotiroïdisme alhora que el treball en el pla emocional, a la consulta de Psicologia amb Jordi Mauri, ja que en Holos es treballa de forma multidisciplinar.​​​​​​​

Eva

Testimonis dels nostres pacients de medicina

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR