ACUPUNTURA

 Holos Salut íntegra

La Medicina Tradicional Xinesa, MTX, es una pràctica amb més de 3.000 anys d’antiguitat i està basada en uns fonaments teòrics i una avaluació pròpia per a poder identificar els diferents desequilibris energètics, físics i emocionals de la persona. La funció principal de la MTX és esbrinar les causes d’aquests desequilibris i aplicar la terapèutica més adequada per a recuperar l’equilibri perdut i recuperar un bon estat de salut. L’acupuntura, la moxibustió, la fitoteràpia, l’alimentació energètica i els exercicis Qi Gong, entre d’altres, son part integrant dins de la Medicina Tradicional Xinesa.

Com fem un tractament d’acupuntura:

Analitzem el dolor entès com un problema de les vies energètiques, que de forma seqüencial o brusca, va cedint la seva resistència davant els agents patògens (externs o interns) fins arribar a l’afectació profunda. ​​​​​​​

Dirigit a

La Organització Mundial de la Salud, OMS, ha reconegut oficialment l’eficacia de la MTX i acupuntura en:

• dolor en general tant agut com crònic. 

• trastorns múscul-esquelètic. 

• desordres psicosomàtics. 

• problemes en la pell. 

• trastorns gastrointestinals. 

• estimulació del sistema immune i sistema respiratori. 

• sistema femení, desajustos hormonals, infertilitat ... 

La millora simptomàtica es fruit de l’equilibri energètic de l’organisme.  

Beneficis

Posem en marxa respostes nervioses, endocrines, immunes, etc. que potencien la curació a tots els nivells i que milloren el dolor. 

Induïm una resposta sanadora integral incrementant el benestar físic en general i els components psicoafectius associats al dolor o trastorn. 

La consulta consta de dues parts: primer es fa una valoració del estat energètic i funcional i emocional de la persona, per a esbrinar la causa profunda de la disfunció que pateix i després es realitza un primer tractament personalitzat.

Dolors Menstruals, dieta i eczèmes.. L' experiencia de Helena

Maica és una terapèuta excel.lent, combina la seva especialització tècnica en Medicina Tradicional Xinesa i aupuntura amb un tracte humà, càlid i accessible, fent la seva visita una experiància sanadora que recomano de tot cor. Gràcies al seu tractament d'acupuntura, els meus dolors mentruals han disminuit moltíssim, fins al punt que ara no prenc cap medicació pel dolor.

Gràcies als seus consells dietètics he aconseguit aprimar-me, depurar l'organisme i neutralitzar uns èczemes crònics (amb picors extremes) quan ja gairebé havia llançat la tovallola. Els tràctaments de medicina xinesa de Maica m'han ajudat a millorar la meva salut quan ningú em donava respostes i crec que pot ajudar a tothom. ​​​​​​​

Helena

Digestions pesades, mals d'esquena i nervis. L'experiencia de Montse

Jo fa varis anys que vaig a acupuntura amb la Maica. M'ha anat molt bé per resoldre el meu problema de digestions pesades i mal d'estòmac, mal d'esquena i sistema nerviós, però també per quan tinc algun problema o estic trista.  

Les agulles són superfines i no fan cap mal. Ho recomano a tothom.  ​​​​​​​

Montse M. B.

Testimonis dels nostres pacients de acupuntura

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR