Reiki chacras 1, 2 y 3

Amb la força guaridora dels Txacres

Cursos
Comença: 27-01-2018 - 10:00 h
Finalitza: 28-01-2018 - 18:00 h


Un projecte per a formar-te en l’energia sanadora del Reiki, amb el suport de la Consciència de la Anatomia Subtil, per desxifrar “el que no es veu”, però que sabem que hi és, el món de la Energia, i com estar més sans, conscients i desperts en el nostre dia a dia i crear la vida que volem.

En cada nivell:   

  • Canalització Reikiana amb la simbologia adient i consciencia de la Anatomia Subtil (txacres).
  • Practica de Ioga (Asanes) i  Estudi de  Yama i Niyama  (actituds amb nosaltres i amb els altres).

1er Curs de Reiki i txacres 1,2 i 3

1er Txacra  i Element TerraArrelament,  respectar el que un és i el seu espai. Reconèixer els teus ancestres sanar-los.  Posar “els peus a terra”  i aprendre a viure des de la realitat present. “Acció vitalitat”.

2on Txacra i Element Aigua. Aprendre a reconèixer les emocions i aconseguir una bona “intel·ligència emocional” . Apropar-se a un mateix des de l’auto indagació, Integrar  les polaritats  plaer/dolor, masculí/femení. “Comprensió”.

3er Txacra i Element Foc. Reconèixer la importància del poder personal  com a força necessària per viure en equilibri. Adoptar una actitud considerada amb un mateix i amb els altres.  Aprendre a cuidar i purificar pensament i accions. “Direcció”.

Dies: 18 i 19 de novembre 2017 o 3 i 4 de març 2018.

Preu : 120 €

Horaris: Dissabte de 10 a 18h amb una parada per dinar junts

                   Diumenge de 10 a 14h.

2on Curs de Reiki i txacres 5,6 i 7

5è Txacra i Element Èter. Descobrir que l’èter és un espai on tot es Manifesta. La paraula ha de ser sanadora. Adonar-se de la responsabilitat de cada gest.

6è Txacra  Mirada interior. Visió i discerniment. “Tercer ull”. La meva respiració i la meva percepció son llum.  Deixar de aferrar-se a idees i emocions. “Serenitat”.

7è Txacra  Vida Transpersonal. Connexió amb el poder de l’esperit, la força intuïtiva, inspirativa, telepàtica. Viure amb presencia sense rebutjar res.  Visc  en un estat de devoció i amor. “Fusió”.

Dies:  5 i 6 de maig 2018

Preu : 150 €

Horaris: Dissabte de 10 a 18h amb una parada per dinar junts

                       Diumenge de 10 a 14 h

3º Curs de Reiki i txacra 4

4º Txacra  i Element Aire. Satisfacció i equanimitat. Acceptar el que la vida ens dona.  La força de l’Amor incondicional, connexió amb  la Unitat on es produeix la Canalització Reikiana i la Sanació a tots els nivells de la consciencia. 

Dies a predeterminar.

Preu: 180€

         Pagament

  1. En efectiu o targeta personalment al centre Holos
  2. TPV virtual a través de la web salutholos.com

Imparteix: Montse Garcia

Mestra de REIKI “Escola de Carmen Palomo creadora de yoga-reiki, en base a l’Escola Essencial de Diane Stain”.Professora de Ioga (Escola de Yoga Síntesis).

Professora de Ioga Terapèutic (Escola Pranamanasyoga). Màster en PNL.

INSCRIURE AL CURS